Voor leden, les reserveren: SuperSaas
Of volg een: Opgenomen Yogales
Of doe een: Live yogales via Zoom

Klik voor: LesroosterYoga in Utrecht :
Utrechts Yogacentrum

Nieuw: Met ingang van 1 mei bieden we ook zwangerschapsyoga op donderdagavond om 19.30. De zwangersachapsyoga wordt gegeven door Lieke de Winther. Lieke gaf zwangerschapsyoga bij Yoga aan het Park, en blijft dat bij ons ook doen. Daar zijn we heel blij mee.

Nieuws: We verhuizen per 1 juni naar de Blauwkapelseweg 115, bij het Griftpark. Slechts 5 minuten fietsen van de huidige locatie. Op de nieuwe locatie zit nu Yoga bij het Park, die studio nemen we over.

Een proefles doen? Je bent van harte welkom! Klik hier voor een: Proefles.

Je kan ook nog steeds vanuit huis meedoen.Kijk hier: Thuis yogales volgen.

Mindful Yoga in rust en ruimte, in Utrecht Centrum.

foto yogaruimte

Het Utrechts Yogacentrum is een yogastudio of yogaschool, gevestigd aan de Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht. De yogastudio is voortgekomen uit een doorstart van de yogalessen van Yoga Centrum Utrecht.

Ons doel is om het yogacentrum een inspirerend centrum te laten zijn. Met een sfeer die vergelijkbaar is met die van het vertrouwde yogacentrum aan de Lange Nieuwstraat. Naast yogalessen worden er ook aanverwante activiteiten georganiseerd.

Mindful-yoga: Hatha-yoga, Chakra-yoga, Yin-yoga en Zwangerschaps-yoga

In het Utrechts Yogacentrum worden hatha-yoga, chakra-yoga, yin-yoga en zwangerschaps-yogalessen gegeven. Daarnaast kunnen er in workshop-vorm ook andere yogavormen aangeboden worden.

foto hier en nu zijn

Op de voordeur van het Utrechts Yogacentrum staat: "In iedere beweging aandachtig Hier en Nu zijn". Dit is de kern van mindfulness en mindful-yoga. In al onze lessen wordt je steeds weer uitgenodigd om met je volledige aandacht bij elke beweging in dit moment te zijn. Alle yogalessen bij het Utrechts Yogacentrum zijn mindful-yoga.
Lees hier meer over mindful-yoga en yogavormen: mindful-yoga en yoga-vormen.

Yoga & Meditatie

Heb je al wat ervaring met yoga en wil je ook wel eens mediteren? Of mediteer je al, maar is het stilzitten soms lastig? Yogi's kunnen de diepere niveaus van yoga ontdekken, in zittende meditatie. En meditatie-beoefenaars kunnen beter zitten als ze eerst hatha-yoga doen. Daarom bieden wij ook Yoga & Meditatie. Klik hier voor meer informatie over: Yoga & Meditatie.

foto yogaruimte

Geen vaste dag, tijd of groep.

Je wordt bij ons niet ingedeeld in een vaste groep, op een vaste dag en tijd. Je kan vrij kiezen naar welke yogales je gaat. Kijk steeds opnieuw welke dag en tijd jou het beste schikt. Dat mag natuurlijk wel steeds dezelfde les zijn. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een yogales.

Ook yogales in de zomervakantie
En extra yogales in zomervakantie voor abonnementhouders

In de zomervakantie gaan de yogalessen door. Mensen die een abonnement bij ons hebben, krijgen in de zomer een extraatje. Zie de pagina Vakanties en Feestdagen.

Klik hier voor het aanvragen van een inschrijfformulier.

Overige Activiteiten

Naast de mindful yogalessen vinden er ook andere activiteiten plaats in het Utrechts Yogacentrum. Zo is er onder andere ook klankontspanning, tai-chi en meditatie. Zie de pagina Activiteiten.