Voor leden: een yogales reserveren: agenda.utrechtsyogacentrum.nl

Of doe een: Live yogales via ZoomYoga in Utrecht :
Utrechts Yogacentrum

In navolging van de richtlijnen van de overheid zijn er met ingang van 15 december alleen online yogalessen via Zoom.

Naast de live online yogalessen via Zoom, bieden wij ook opnames van yogalessen aan, die je op je eigen tijd kan volgen. Heb je interesse om mee te doen met onze online lessen of wil je informatie?
Mail: info@utrechtsyogacentrum.nl of bel ons: 030 - 7116131 of bel: 030-7116131

Wij hopen na 19 januari weer lessen in het yogacentrum aan te kunnen bieden.

Doe vanuit huis mee met de yogalessen in het yogacentrum

Doe vanuit huis live mee met de yogalessen. Je bent live bij de yogales aanwezig, die op dat moment in het yogacentrum wordt gegeven.

Je ziet alleen de docent. We maken gebruik van het programma Zoom. De yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen met een abonnement of een yogalessenkaart.

Op de website staan ook opnames van yogalessen. En een aantal korte lessen en oefeningen, zoals de zonnegroet en de bodyscan. Deze kan je op je eigen tijd doen. Ook hier zie je alleen de docent.

Mindful Yoga in rust en ruimte, in Utrecht Centrum.

Het Utrechts Yogacentrum is een yogastudio of yogaschool, gevestigd aan de Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht. De yogastudio is voortgekomen uit een doorstart van de yogalessen van Yoga Centrum Utrecht. Op 1 september 2018 hebben wij het 5 jarig bestaan van het nieuwe Utrechts Yogacentrum gevierd.

foto yogaruimte

Ons doel is om het yogacentrum een inspirerend centrum te laten zijn. Met een sfeer die vergelijkbaar is met die van het vertrouwde yogacentrum aan de Lange Nieuwstraat. Naast yogalessen worden er ook aanverwante activiteiten georganiseerd.

Mindful-yoga
Hatha-yoga, Chakra-yoga, Yin-yoga en Restorative-yoga

In het Utrechts Yogacentrum worden hatha-yoga, chakra-yoga, yin-yoga en restorative-yogalessen gegeven. Daarnaast kunnen er in workshop-vorm ook andere yogavormen aangeboden worden.

foto hier en nu zijn

Op de voordeur van het Utrechts Yogacentrum staat: "In iedere beweging aandachtig Hier en Nu zijn". Dit is de kern van mindfulness en mindful-yoga. In al onze lessen wordt je steeds weer uitgenodigd om met je volledige aandacht bij elke beweging in dit moment te zijn. Alle yogalessen bij het Utrechts Yogacentrum zijn mindful-yoga.
Lees hier meer over mindful-yoga en yogavormen: mindful-yoga en yoga-vormen.

Yoga & Meditatie

Heb je al wat ervaring met yoga en wil je ook wel eens mediteren? Of mediteer je al, maar is het stilzitten soms lastig? Yogi's kunnen de diepere niveaus van yoga ontdekken, in zittende meditatie. En meditatie-beoefenaars kunnen beter zitten als ze eerst hatha-yoga doen. Daarom bieden wij ook Yoga & Meditatie. Klik hier voor meer informatie over: Yoga & Meditatie.

Het Zomerabonnement

Zin in heerlijk yogalessen volgen in de zomervakantie?
Proef yoga bij ons met ons zomerabonnement.
Onbeperkt yogales in de zomervakantie.

Klik hier voor: foto yoga in de zomer

Yoga-lesrooster

Met ingang van 2019 werken we met een rooster van 17 yogalessen per week. Dagelijks zijn er yogalessen op verschillende tijden. Zie ook: het yogalesrooster.

Geen vaste dag, tijd of groep.

Je wordt bij ons niet ingedeeld in een vaste groep, op een vaste dag en tijd. Je kan vrij kiezen naar welke yogales je gaat. Kijk steeds opnieuw welke dag en tijd jou het beste schikt. Dat mag natuurlijk wel steeds dezelfde les zijn. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een yogales.

foto yogaruimte

Ook yogales in de zomervakantie

Wij bieden 50 weken per jaar yogales aan. Ook in de zomervakantie gaan de yogalessen door. Alleen de eerste en de laatse week van het jaar (de kerstvakantie) zijn er geen yogalessen. De extra les Yoga & Meditatie is er niet in de schoolvakanties.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld onze gediplomeerde yogadocenten en tarieven, zie het website menu.

Klik hier voor het aanvragen van een inschrijfformulier.

Onbeperkt yogales in zomervakantie voor abonnementhouders

Voor mensen die een abonnement bij ons hebben, hebben wij een extraatje. Tijdens de officiële zomervakantie voor Midden-Nederland mogen abonnementshouders onbeperkt yogalessen volgen. Voor 2018 is de schoolvakantie van 14 juli tot en met 26 augustus 2018.

Overige Activiteiten

Naast de mindful yogalessen vinden er ook andere activiteiten plaats in het Utrechts Yogacentrum. Zo is er onder andere ook klankontspanning, tai-chi en meditatie. Zie de pagina Activiteiten.