Nieuwe datums kirtan zingen: Klik hier

Gratis proefles, zie ook: LesroosterUtrechts Yogacentrum

Yoga in rust en ruimte, in Utrecht - Centrum.

Het Utrechts Yogacentrum is een yogaschool die is voortgekomen uit een doorstart van de yogalessen van Yoga Centrum Utrecht. Op 1 september 2013 heeft het nieuwe Utrechts Yogacentrum haar deuren geopend aan de Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht.

foto yogaruimte

Ons doel is om het yogacentrum een inspirerend centrum te laten zijn. Met een sfeer die vergelijkbaar is met die van het vertrouwde yogacentrum aan de Lange Nieuwstraat. Naast yogalessen worden er ook aanverwante activiteiten georganiseerd.

Hatha-yoga, Chakra-yoga, Yin-yoga en Restorative-yoga

In het Utrechts Yogacentrum worden hatha-yoga, chakra-yoga, yin-yoga en restorative-yogalessen gegeven. Daarnaast kunnen er in workshop-vorm ook andere yogavormen aangeboden worden. Hier vindt je meer info over yoga en yoga-vormen.

Yoga-lesrooster

Met ingang van januari 2017 werken we met een rooster van 16 yogalessen per week. Daarnaast is er een extra les yoga en zen, op dinsdagochtend. Dagelijks zijn er yogalessen op verschillende tijden. De lestijden vind je in het: yoga-lesrooster.

Geen vaste dag, tijd of groep.

Je wordt bij ons niet ingedeeld in een vaste groep, op een vaste dag en tijd. Je kan vrij kiezen naar welke yogales je gaat. Kijk steeds opnieuw welke dag en tijd jou het beste schikt. Dat mag natuurlijk wel steeds dezelfde les zijn. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een yogales.

foto yogaruimte

Ook yogales in de zomervakantie

Wij bieden 50 weken per jaar yogales aan. Ook in de zomervakantie gaan de yogalessen door. Alleen de eerste en de laatse week van het jaar (de kerstvakantie) zijn er geen yogalessen. De extra les Yoga & Zen is er niet in de schoolvakanties.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld onze gediplomeerde yogadocenten en tarieven, zie het website menu.

Klik hier voor het aanvragen van een inschrijfformulier.

Onbeperkt yogales in zomervakantie voor abonnementhouders

Voor mensen die een abonnement bij ons hebben, hebben wij een extraatje. Tijdens de officiële zomervakantie voor Midden-Nederland mogen abonnementshouders onbeperkt yogalessen volgen. Voor 2018 is de schoolvakantie van 14 juli tot en met 26 augustus 2018.

Overige Activiteiten

Naast de yogalessen vinden er ook andere activiteiten plaats in het Utrechts Yogacentrum. Bijvoorbeeld Ayurvedische massage en voedingsadviezen door Carolien Hodes. Voor meer informatie zie de pagina Ayurveda.

Verder zijn er ook klankontspanning (soundfulness) en is er kirtan zingen met Hansuman, net zoals in het oude yogacentrum. Zie de pagina Activiteiten.