Voor leden, les reserveren: SuperSaas
Of volg een: Opgenomen Yogales
Of doe een: Live yogales via Zoom

Klik voor: LesroosterZwangerschapyoga

Kom dichter bij je intuïtie

Een mooie voorbereiding voor iedere zwangere vrouw!

Juist tijdens de zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ontspanning, maar ook inspanning. Zwangerschapsyoga biedt oefeningen die je spieren sterker en soepeler maken. De zwangerschapsyoga is aangepast aan de zwangere vrouw. Delen van het lichaam die tijdens de zwangerschap zwaarder worden belast, zoals benen, rug en bekken krijgen extra aandacht.

Naast de fysieke oefeningen is er aandacht voor speciale ademtechnieken die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap en je bevalling. De lessen zijn afwisselend intensief en ontspannend en helpen je om dichterbij je eigen intuïtie te komen.

Wanneer starten

Er worden 3 thema’s behandeld in 12 weken. Om alle thema’s te doorlopen is het aanbevolen de lessen minimaal 12 weken aaneengesloten te volgen. Na deze 12 lessen is het mogelijk om blokken van 4 lessen en losse lessen tot aan de bevalling te volgen.

Je bent welkom vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling.

Partnerles

Eén keer per maand is er gelegenheid voor je partner om deel te nemen aan een les. Die vervult immers een belangrijke rol tijdens de zwangerschap en bevalling. Er wordt op een praktische manier aandacht besteed aan de invulling van deze rol. Er is aandacht voor massage- en ademhalingsoefeningen en voor (bevallings)houdingen. Een echte ‘Hands- on’ les.

Als je partner niet mee kan komen, dan mag je natuurlijk altijd iemand anders mee nemen. Je zus, moeder, vriendin, of je komt alleen.

foto Lieke de Winther

Lieke de Winther

Lieke geeft de zwangerschapsyoga. Zij houdt ervan te zien hoe zwangeren genieten in haar lessen van deze tijd voor zichzelf en hun zwangerschap. Vanuit rust, humor, vriendelijke aandacht en nuchterheid helpt ze jou om (weer) te leren voelen en luisteren naar wat jouw lichaam en kindje nodig hebben. Zo werk je niet alleen aan ontspanning en souplesse, maar ook aan vertrouwen in jezelf en je lichaam. Haar partnerlessen zijn vooral praktisch met een vleugje humor. Jullie gaan samen aan de slag met de handige tips voor hoe je partner jou kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Lieke is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland en is in het bezit van een AGB-code. Check met je verzekeraar of je recht hebt op een vergoeding.

Kosten en vergoeding

De kosten voor een blok van 12 lessen zijn € 205,- Dit is inclusief partnerlessen en reader. Hierna kan je doorgaan per blok van 4 lessen voor € 75,-. Of losse lessen voor € 18,-

Kom een proefles doen!

Wil je een keer komen proberen? Dat kan! Een proefles kost € 15,-
Neem contact met ons op (zie hieronder). Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Waar?Utrechts Yogacentrum Blauwkapelseweg 115
Dag en Tijd:tot en met 2 juni: wekelijks op donderdag van 19.30 - 20.45 uur
Dag en Tijd:met ingang van 9 juni: wekelijks op donderdag van 20.00 - 21.15 uur
Meer info of Opgeven:info@utrechtsyogacentrum.nl
 of bel 030 7116131