Gratis proefles, zie ook: LesroosterReview het Utrechts Yogacentrum

Help ons om beter gevonden te worden op internet,
voor yoga en yogalessen in Utrecht

Het internet is steeds belangrijker als bron voor nieuwe leden. Het is dus van belang om goed gevonden te worden op internet. Als mensen zoeken op de woorden yoga en utrecht, willen wij graag gevonden worden. Goede reviews bij Google helpen hierbij.

Hieronder zie je hoe je een review of beoordeling bij Google en op Facebook kan geven.

Actie: geef een review bij Google, en ontvang 5 euro korting
op je abonnement of yogalessenkaart

Heb je een abonnement of yogalessenkaart bij ons? Dan ontvang je als dank voor je goede review bij Google, eenmalig 5 euro korting op je volgende kaart of volgende maand lesgeld. Stuur ons een e-mail als je de review gegeven hebt, dan verrekenen wij de korting.

Zo geef je een review bij Google

Je kan ons helpen om beter gevonden te worden op internet, door een review over het Utrechts Yogacentrum te schrijven. Klik hier om nu een review over yogalessen bij ons bij Google te schrijven: Schrijf een Google Review over het Utrechts Yogacentrum
Via Safari (Apple) of via een telefoon schijnt het niet altijd goed te werken. Dus als je daar tegenaan loopt, probeer een andere browser (Firefox, Chrome, Internet Explorere, etc.) en/of via een computer.

Je moet eventueel eerst inloggen op je Google account. Lukt het niet met bovenstande link? Zie dan deze pagina voor meer uitleg, en schermafbeeldingen: lees meer over een Google review.

Een recensie op Facebook

Ook een recensie op Facebook doet ons goed. Zorg dat je ingelogd bent op facebook. Dan zie je het kopje "Beveel je Utrechts Yogacentrum aan?". Zie ook de groene pijl en cirkel in onderstaande foto. Klik op "JA" om een recensie te schrijven. Klik hier om een recensie over ons op Facebook te schrijven: Schrijf een recensie op Facebook over het Utrechts Yogacentrum

foto facebook recensies utrechts yogacentrum