Zwangerschapyoga in Utrecht

Spelregels Cursus

Zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus. Het zijn 12 opeenvolgende lessen. Er stromen gedurende de cursus nieuwe deelnemers in.

Als je de volledige cursus deelneemt (12 lessen), dan kan 2 datums aan ons doorgeven dat je niet komt. Op een blok van 8 lessen kan dat 1 keer.

Doorgeven dat je niet komt altijd via info@utrechtsyogacentrum.nl tot uiterlijk 11 uur 's ochtends op de dag dat je niet komt. Maar liefst horen we dit natuurlijk al eerder.
Als je tijdig hebt doorgegeven dat je niet komt, dan wordt de datum aan het einde van je reeks toegevoegd, mits daar natuurlijk plek is.

Als er voor een bepaalde datum slechts 1 deelnemer is, dan schuift de les voor de betreffende deelnemer een les(datum) op. Als er voor een bepaalde datum slechts 2 deelnemers zijn, dan wordt het een les van een uur. Uiteraard wordt dit vooraf gecommuniceerd.

Als je aan het einde van de cursus lessen overhoudt, bijvoorbeeld omdat de zwangerschapsyoga je te zwaar wordt of andere oorzaken, dan je kan de resterende lessen later als gewone yogalessen bij ons volgen. Die lessen blijven een jaar geldig.

De Praktijk

Bovenstaande spelregels heb je nodig om op terug te kunnen vallen. In de praktijk proberen we naturlijk altijd om een oplossing te vinden. Als je bijvoorbeeld vaker lessen gaat missen en er is voldoende plek, dan kan je natuurlijk gewoon meedoen en de gemiste lessen inhalen.