Gratis proefles, zie ook: LesroosterAbonnementsvormen en Tarieven Yogalessen

Je hebt een proefles gedaan bij het Utrechts Yogacentrum, en je besluit om yogaless bij ons te nemen. Dan kan je kiezen voor losse lessen, een 10-yogalessenkaart, of een abonnementsvorm. Als student of U-pashouder kan je korting krijgen. Zie onderaan deze pagina.

Hieronder vind je een overzicht van de abonnementsvormen en tarieven voor de lessen bij het Utrechts Yogacentrum.

Soort LesPrijs
Proefles  Gratis
losse yogales €   15,- per les
10-yogalessenkaart *1 €  130,-
12-yogalessenkaart *1 €  156,-
 
Abonnement: 1 of 2
yogalessen per week
€   45,- per maand
€  495,- per jaar *2
 
Abonnement: 3
yogalessen per week
€   60,- per maand
€  660,- per jaar *2
 
Abonnement: zo vaak u wilt yogales €   70,- per maand
€  770,- per jaar *2
 
*1 zie kopje:
10-yogalessenkaart
*2 zie kopje: Korting bij betaling per jaar

Een gratis Proefles

Wil je een yogales ervaren bij het Utrechts Yogacentrum? Lees op de pagina lesrooster hoe een gratis profles aanvragen werkt.

Kortingen voor Student en U-pashouder

Ben je Student of U-pashouder? Dan krijg je korting op vertoon van je geldige studentenpas of U-pas. In bovenstaande tabel zie je de reguliere tarieven. Op de volgende pagina: lees meer over korting voor Studenten en U-pashouders.

Proefmaand

Wil je graag wat langer uitproberen? Kies dan voor een proefmaand. De prijs is gelijk aan het gewone abonnement, maar het proefabonnement stopt automatisch na 1 maand. Wil je gebruik maken van het proefmaand? Zet dan op het inschrijfformulier onderaan bij opmerkingen "proefmaand". Zo kan je een maand lang van onze yogalessen proeven.

50 lesweken per jaar

In de kerstvakantie is er geen yogales. Soms krijgen we de vraag of het lesgeld in december en januari lager is. Dat is niet zo, want bij de bepaling van het lesgeld is al rekening gehouden met 50 lesweken per jaar. Je betaalt dus niet voor 52 weken, maar voor 50 weken yogales per jaar.

Verder is er bij bepaling van het abonnementstarief ook rekening gehouden met dat mensen op vakantie gaan, wel eens ziek worden of om andere reden geen yogalessen kunnen volgen. Als je voor echt langere tijd geen yogalessen kan volgen, is er in overleg natuurlijk altijd een oplossing te vinden. En zo lang je abonnement loopt kan je gemiste yogalessen altijd inhalen.

Korting bij betaling per jaar

Als je voor betaling per maand kiest, dan betaal je het lesgeld in 12 gelijke maandelijkse termijnen. Als je kiest voor betaling per jaar, dan betaal je 11 keer het maandbedrag. Afhankelijk van het gekozen abonnement krijg je dus een korting van respectievelijk 45, 60 of 70 euro.

Maandelijks opzeggen

Bij een abonnement met maandelijkse betaling kan je opzeggen per maand. Je zit dus niet voor lange tijd aan je abonnement vast. Als je schriftelijke bericht voor de 20e op het secretariaat binnen is, dan kan je opzegging direct de volgende maand ingaan. Komt je opzegging op de 20e of daarna binnen, dan is de daarop volgende maand je laatse maand.

Onbeperkt yogales in zomervakantie voor abonnementhouders

Voor mensen die een abonnement bij ons hebben, hebben wij een extraatje. Tijdens de officiële zomervakantie voor Midden-Nederland mogen abonnementshouders onbeperkt yogalessen volgen. Voor 2018 is de schoolvakantie van 14 juli tot en met 26 augustus 2018.

10-yogalessenkaart

De 10-yogalessenkaart geeft recht op 10 yogalessen uit het lesrooster, is een half jaar geldig en kan op elke gewenste datum ingaan. We leggen de 10-yogalessenkaart voor je klaar in het yogacentrum. De kaart blijft in het yogacentrum. De docent tekent de kaart af.

Aanmelden

Vraag na de (proef)les een inschrijfformulier bij de yogadocent. Ook kan je een inschrijfformulier aanvragen via de website: lees hoe je je kan inschrijven voor yogalessen.

Bij inschrijving zijn onze voorwaarden van toepassing, zie: algemene voorwaarden yogalessen.