Nieuwe datum klankontspanning: 15 april. Klik hier

Nieuwe datum kirtan zingen: 6 mei. Klik hier

Gratis proefles, zie ook: LesroosterAbonnementsvormen en Tarieven Yogalessen

Je hebt een proefles gedaan bij het Utrechts Yogacentrum, en je besluit om yogaless bij ons te nemen. Dan kan je kiezen voor losse lessen, een 10-yogalessenkaart, of een abonnementsvorm. Als student of U-pashouder kan je korting krijgen. Zie onderaan deze pagina.

Hieronder vind je een overzicht van de abonnementsvormen en tarieven voor de lessen bij het Utrechts Yogacentrum.

Soort LesPrijs
Proefles  Gratis
losse yogales €   15,- per les
10-yogalessenkaart *1 €  130,-
 
Abonnement: 1 of 2
yogalessen per week
€   45,- per maand
€  495,- per jaar *2
 
Abonnement: 3
yogalessen per week
€   60,- per maand
€  660,- per jaar *2
 
Abonnement: zo vaak u wilt yogales €   70,- per maand
€  770,- per jaar *2
 
*1 zie kopje:
10-yogalessenkaart
*2 zie kopje: Korting bij betaling per jaar

Proefles en Proefmaand

Wil je een yogales ervaren bij het Utrechts Yogacentrum? Kom een gratis proefles doen; neem contact met ons op: klik hier

Wil je graag wat langer uitproberen? Kies dan voor een proefmaand. Dat is een abonnement dat automatisch stopt na 1 maand. Voor een proefmaand: zet op het inschrijfformulier onderaan bij opmerkingen "proefmaand". Zo kan je een maand lang van onze yogalessen proeven.

50 lesweken per jaar

In de kerstvakantie is er geen yogales. Soms krijgen we de vraag of het lesgeld in december en januari lager is. Dat is niet zo, want bij de bepaling van het lesgeld is al rekening gehouden met 50 lesweken per jaar. Je betaalt dus niet voor 52 weken, maar voor 50 weken yogales per jaar.

Verder is er bij bepaling van het abonnementstarief ook rekening gehouden met dat mensen op vakantie gaan, wel eens ziek worden of om andere reden geen yogalessen kunnen volgen. Als je voor echt langere tijd geen yogalessen kan volgen, is er in overleg natuurlijk altijd een oplossing te vinden. En zo lang je abonnement loopt kan je gemiste yogalessen altijd inhalen.

Korting bij betaling per jaar

Als je voor betaling per maand kiest, dan betaal je het lesgeld in 12 gelijke maandelijkse termijnen. Als je kiest voor betaling per jaar, dan betaal je 11 keer het maandbedrag. Afhankelijk van het gekozen abonnement krijg je dus een korting van respectievelijk 45, 60 of 70 euro.

Maandelijks opzeggen

Bij een abonnement met maandelijkse betaling kan je opzeggen per maand. Je zit dus niet voor lange tijd aan je abonnement vast. Als je schriftelijke bericht voor de 20e op het secretariaat binnen is, dan kan je opzegging direct de volgende maand ingaan. Komt je opzegging op de 20e of daarna binnen, dan is de daarop volgende maand je laatse maand.

Onbeperkt yogales in zomervakantie voor abonnementhouders

Voor mensen die een abonnement bij ons hebben, hebben wij een extraatje. Tijdens de officiële zomervakantie voor Midden-Nederland mogen abonnementshouders onbeperkt yogalessen volgen. Voor 2018 is de schoolvakantie van 14 juli tot en met 26 augustus 2018.

10-yogalessenkaart

De 10-yogalessenkaart geeft recht op 10 yogalessen uit het lesrooster, is een half jaar geldig en kan op elke gewenste datum ingaan. We leggen de 10-yogalessenkaart voor je klaar in het yogacentrum.
Van de les Yoga & Zen kan je (als uitzondering) op 1 strip 2 lessen volgen. De les Yoga & Zen is dinsdagochtend om 9.30. Voor meer informatie over deze les, zie de activieit Yoga & Zen.

Aanmelden

Vraag na de (proef)les een inschrijfformulier bij de yogadocent. Ook kan je een inschrijfformulier aanvragen via de website, klik hier.

Bij inschrijving zijn onze voorwaarden van toepassing, zie: algemene voorwaarden yogalessen.

Kortingen voor Student en U-pashouder

Ben je Student of U-pashouder? Dan krijg je korting op vertoon van je geldige studentenpas of U-pas. Zie het overzicht en de toelichting hieronder.

KortingenStudent en U-pashouder
Student en U-pashouder € 10,- korting per maand *1
  € 30,- korting op een 10-yogalessenkaart *1
Extra voor de U-pashouder: besteding van U-pasbudget *2
 
  *1 zie kopje: Korting voor Student en U-pashouder
  *2 zie kopje: U-pasbudget

Korting voor Student of U-pashouder

Ben je U-pashouder? Of studeer je voltijds en krijg je studiefinaciering via DUO? Stuur ons een kopie van je studentenpas of U-pas. Je krijgt dan van ons 10 euro korting op een maandabonnement.

Zo betaal je bijvoorbeeld voor een abonnement 1 of 2 keer yogales per week geen 45 euro, maar slechts 35 euro per maand. Dat scheelt toch 10 euro per maand.

Ook kan je kiezen voor korting op een 10-yogalessenkaart. Je betaalt dan geen 130 maar slechts 100 euro voor je 10-yogalessenkaart. Een korting van 30 euro.

U-pasbudget

Ben je U-pashouder? Via de gemeente kan je 120 euro extra korting krijgen. Iedere U-pashouder in Utrecht krijgt van de gemeente een U-pas-budget van 120 euro per jaar (seizoen 2017/2018).
Ons yogacentrum is door de gemeente goedgekeurd voor besteding van je U-pasbudget.
Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.