Nieuwe datum klankontspanning: 11 februari. Klik hier

Gratis proefles, zie ook: Lesrooster

Kirtan-mantra zingen: Klik hierAbonnementsvormen en Tarieven Yogalessen

Om yogalessen te kunnen volgen bij het Utrechts Yogacentrum, kan je kiezen voor losse lessen, een 10-yogalessenkaart, of een abonnementsvorm. Uiteraard kan je ook eerst een proefles volgen.

Hieronder vind je een overzicht van de abonnementsvormen en tarieven voor de lessen bij het Utrechts Yogacentrum.

Soort LesPrijs
Proefles  Gratis
losse yogales €   15,- per les
10-yogalessenkaart *1 €  130,-
 
Abonnement: 1 of 2
yogalessen per week
€   45,- per maand
€  495,- per jaar *2
 
Abonnement: 3
yogalessen per week
€   60,- per maand
€  660,- per jaar *2
 
Abonnement: zo vaak u wilt yogales €   70,- per maand
€  770,- per jaar *2
 
*1 zie kopje:
10-yogalessenkaart
*2 zie kopje: Korting bij betaling per jaar

Proefles

Wil je een yogales ervaren bij het Utrechts Yogacentrum? Kom een gratis proefles doen; neem contact met ons op: klik hier

50 lesweken per jaar

In de kerstvakantie is er geen yogales. Daarom krijgen we soms de vraag of het lesgeld in december en januari lager is. Dat is niet zo, want bij de bepaling van het lesgeld is al rekening gehouden met 50 lesweken per jaar. Je betaalt bij een abonnement dus niet voor 52 weken, maar voor 50 weken yogales per jaar. En kies je voor betaling per maand, dan betaal je 12 gelijke termijnen.

Korting bij betaling per jaar

Als je kiest voor betaling per jaar, betaal je 11 keer het maandbedrag. Afhankelijk van het gekozen abonnement krijg je dus een korting van respectievelijk 45, 60 of 70 euro.

10-yogalessenkaart

De 10-yogalessenkaart geeft recht op 10 yogalessen uit het lesrooster, is een half jaar geldig en kan op elke gewenste datum ingaan. We leggen de 10-yogalessenkaart voor je klaar in het yogacentrum.
Van de les Yoga & Zen kan je (als uitzondering) op 1 strip 2 lessen volgen. De les Yoga & Zen is dinsdagochtend om 9.30. Voor meer informatie over deze les, zie de activieit Yoga & Zen.

Aanmelden

Vraag na de (proef)les een inschrijfformulier bij de yogadocent. Ook kan je een inschrijfformulier aanvragen via de website, klik hier.

Bij inschrijving zijn onze voorwaarden van toepassing, zie: algemene voorwaarden yogalessen.

Kortingen voor Student en U-pashouder

Ben je Student of U-pashouder? Dan krijg je korting op vertoon van je geldige studentenpas of U-pas. Zie het overzicht en de toelichting hieronder.

KortingenStudent en U-pashouder
Student en U-pashouder € 10,- korting per maand *1
  € 30,- korting op een 10-yogalessenkaart *1
Extra voor de U-pashouder: besteding van U-pasbudget *2
 
  *1 zie kopje: Korting voor Student en U-pashouder
  *2 zie kopje: U-pasbudget

Korting voor Student of U-pashouder

Ben je U-pashouder? Of studeer je voltijds en krijg je studiefinaciering via DUO? Stuur ons een kopie van je studentenpas of U-pas. Je krijgt dan van ons 10 euro korting op een maandabonnement. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een abonnement 1 of 2 keer yogales per week geen 45, maar slechts 35 euro per maand.
Of je kan kiezen korting op een 10-yogalessenkaart. Je betaalt dan geen 130 maar slechts 100 euro voor je 10-yogalessenkaart. Daarmee bespaar je toch 30 euro!

U-pasbudget

Ben je U-pashouder? Via de gemeente kan je 120 euro extra korting krijgen. Iedere U-pashouder in Utrecht krijgt van de gemeente een U-pas-budget van 120 euro per jaar (seizoen 2017/2018).
Ons yogacentrum is door de gemeente goedgekeurd voor besteding van je U-pasbudget.
Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.