Gratis proefles, zie ook: LesroosterYoga - Inschrijven Yogalessen

Inschrijven of wijzigen van je inschrijving bij het Utrechts Yogacentrum

Inschrijven voor de yogalessen bij het Utrechs Yogacentrum doe je met het inschrijfformulier. Ook een wijziging van je inschrijving kan je doorgeven via het inschrijfformulier.

Als je een proefles yoga bij ons doet, krijg je een inschrijfformulier mee. Als je je inschrijving wilt wijzigen, er liggen altijd inschrijfformulieren in het yogacentrum. Je kan de yogadocent erom vragen. Ook kan je een inschrijfformulier voor de yogalessen downloaden. Zie het kopje hieronder.

Inschrijfformulier Yogalessen downloaden

Klik hier om het inschrijfformulier voor de yogalessen te downloaden: hier kan je een inschrijfformulier downloaden.

Inschrijfformulier Yogalessen per e-mail

Krijg je het inschrijfformulier liever per e-mail? Dat kan met de volgende link: stuur mij een inschrijfformulier per e-mail.

Yoga Inschrijfformulier inleveren

Het liefst krijgen wij het inschrijfformulier per e-mail retour. Maak met je mobiele telefoon een foto van het ingevulde formulier. Of scan het formulier in via de computer. En stuur de foto of scan van het ingevulde formulier per e-mail naar ons. Het e-mailadres staat op het formulier.

Als je liever het ingevulde formulier meeneemt naar de yogales, dat is ook prima. Een andere optie is toesturen van het ingevulde formulier per post. Het postadres staat op het formulier.

Algemene Voorwaarden Yogalessen

Op je inschrijving zijn onze "Algemene Voorwaarden voor yogalessen in het Utrechts Yogacentrum" van toepassing. De voorwaarden liggen in gedrukte versie in het yogacentrum.
Als je de voorwwaarden yogalessen wil downloaden, zie het menu links onder het kopje downloaden.

Als je dat liever hebt, kunnen we de algemene voorwaarden yogalessen ook aan je toesturen per post of per e-mail. Geef dit aan op je inschrijfformulier, of vraag ze aan via het contactformulier.