Nieuwe datums kirtan zingen: Klik hier

Gratis proefles, zie ook: LesroosterInschrijven Yogalessen Utrecht

Inschrijven voor de yogalessen doe je met het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan je downloaden en ze liggen ook in het yogacentrum. Als je een proefles bij ons doet, krijg je een inschrijfformulier mee of vraag de yogadocent om een inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Yogalessen downloaden

Klik hier om het inschrijfformulier in pdf formaat te downloaden: pdf inschrijfformulier downloaden.
Of voor een yoga-inschrijfformulier in word formaat: klik hier.

Krijg je het inschrijfformulier liever per e-mail? klik hier voor een inschrijfformulier per e-mail.

Inschrijfformulier inleveren

Het liefst krijgen wij het inschrijfformulier per e-mail retour. Maak een foto van het ingevulde formulier, bijvoorbeeld met je mobiele telefoon. Of scan het formulier in via de computer. En stuur de foto of scan van het ingevulde formulier per e-mail naar ons.

Als dit niet lukt, kan je het ingevulde formulier ook meenemen naar de yogales. Een andere optie is toesturen per post. Postadres en e-mailadres staan op het formulier.

Algemene Voorwaarden

Op je inschrijving zijn onze "Algemene Voorwaarden voor yogalessen in het Utrechts Yogacentrum" van toepassing. De voorwaarden liggen in gedrukte versie in het yogacentrum.
Om onze algemene voorwaarden te downloaden: klik hier.

Als je dat liever hebt, kunnen de algemene voorwaarden ook worden toegezonden. Geef dit aan op je inschrijfformulier, of vraag ze aan via het contactformulier.