Cursus MindBodyBalance

Heb je het gevoel dat je het altijd te druk hebt? Pieker je teveel?

In april start de pilot van de cursus MindBodyBalance voor vrouwen. In de cursus leer je hoe je meer contact kan maken met je lichaam en ondervind je hoe lichaam en geest samenwerken.

afbeelding mindbodybalance pilot cursus

Door middel van meditatie, visualisatie en andere praktische tools die je krijgt aangereikt leer je meer balans te creëren in je leven.

In de cursus leer je in een prettige omgeving, technieken en manieren om je lichaam beter te voelen en te accepteren. Je leert met meer compassie naar jezelf te kijken, je emoties meer toe te laten, je grenzen beter te voelen en je meer verbonden te voelen met jezelf en de mensen om je heen.

Voorbeelden van onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Zelfkritiek
  • Luisteren naar je lichaam
  • Grenzen voelen en aangeven
  • Hoe kan ik stoppen met piekeren?

In de cursus worden ook praktische gereedschappen voor thuis aangereikt, zoals bijvoorbeeld een geleide meditatie op mp3. De tools kan je tussendoor gebruiken, zodat je wat we doen in de lessen langzamerhand ook in je dagelijks leven kan incorporeren. De groep bestaat uit maximaal 10 vrouwen, en de benadering is individueel. De lessen zijn geen (vervanging van) therapie en niet medisch van aard.

De cursus wordt gegeven door Ruth 't Hart. En omdat het een pilot betreft zijn de kosten haast een symbolische bedrag. Voor 30 euro krijg je 6 lessen van 1,5 uur.

Praktische zaken

Waar?in het Utrechts Yogacentrum, Van Asch van Wijckskade 31
Wanneer?6 dinsdagochtenden van 18 april t/m 23 mei 2017 van 9.00 - 10.30 uur
Kosten?30 euro voor de 6 lessen van 1,5 uur
Meer informatie?Bel Ruth 't Hart: 06 42060964
Vragen of opgeven?e-mail naar Ruth 't Hart
Website?de MindBodyBalance website van Ruth 't Hart

Pilot

Graag stel ik je tussendoor en na afloop van de pilot een aantal vragen zodat ik de cursus kan aanpassen aan de hand van jouw ervaringen. Alle feedback is welkom. En een review aan het einde van de cursus zou ik zeer waarderen.