Yoga en Ayurveda

Yoga en Ayurveda komen samen in het Utrechts Yogacentrum. Yoga en Ayurveda zijn twee eeuwenoude tradities die nauw met elkaar verbonden zijn. Yoga brengt harmonie door bewuste aandacht in lichaamshoudingen en meditatie. foto zijn en tijd van martin heideggerDe adem is als een brug die lichaam en geest verbindt tot een geheel.

Ayurveda is kennis van het leven. Het houdt lichaam en geest gezond en vitaal, door voeding en leefstijl die bij je passen en door massages met warme kruidenoliën. Je geeft lichaam en geest de levende aandacht die het nodig heeft, van binnen en van buiten. Hierdoor raak je het letterlijk en figuurlijk weer aan. Er is ruimte voor stroming, voor inzicht, voor bij jezelf aanwezig zijn.

Carolien Hodes

Carolien Hodes is Yoga en Ayurveda therapeut en geeft: Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen, Ayurvedische kooklessen, en Ayurvedische massages. Daarnaast ook zwangerschapsmassage, energiemassages na de bevalling, en massages voor kinderen en ouders. En verder yogabegeleiding individueel, ademoefeningen en aandachtmeditatie.

Ayurvedische massage

De waarde van Ayurvedische massage toont zich in de aandachtsvolle aanraking met warme oliën. In stilte gemasseerd worden geeft een meditatieve, kalmerende sfeer. De geneeskrachtige kruidenoliën die gebruikt worden zijn afgestemd op jouw situatie van dat moment. De warme olie wordt met zachte, herhalende bewegingen in de huid van lichaam en hoofd gemasseerd, waardoor innerlijke rust, diepe ontspanning, nieuwe energie en te-vreden-zijn ervaren wordt. Ervaar het zelf!

Ayurvedisch voedings en leefstijladvies

Ayurveda deelt voeding in naar effect op lichaam en geest. Als je meer voeding eet die specifiek bij jou past geeft dat meer tevredenheid, vitaliteit, gezondheid, vermindering van klachten. Welke voeding is dat voor jou? Tijdens een consult van 1,5 uur krijg je een persoonlijk voeding- en leefstijladvies.

Geen ingewikkelde diëten met vreemde ingrediënten, maar heel praktisch en afgestemd op jouw situatie en eet- en leefpatroon. Leer waardevolle keuzes te maken die je gezondheid en balans brengen.

Ook als je al gezond bent en je fit voelt kan dit advies je verder helpen je beter te voelen. Helpt bij ongemakken met spijsvertering, cyclus, psyche, energie, slaap, gewicht, huid, geheugen, herstel van ziekte.

Laat je verrassen en in balans brengen door de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda!

Voor informatie over Ayurveda en het maken van een afspraak zie:
De website van Carolien Hodes: Ahimsa Yoga en Ayurveda
Of stuur een e-mail naar: info@ahimsa-yoga-en-ayurveda.nl
Of bel Carolien Hodes op: 06 36144558